Nopealla nettiyhteydellä parannetaan yrityksen kasvua

Internet ja internet-palvelut ovat tänä päivänä olennaisen tärkeä osa monen liiketoimintaa ja siksi lähes jokainen yritys tarvitsee luotettavan ja nopean nettiyhteyden, jonka kautta asiakkaille voidaan tarjota parasta mahdollista palvelua ja ennen kaikkea myytäviä palveluita tai tuotteita. Hidas nettiyhteys ja muut vaikeudet voivat pahimmillaan vaikuttaa negatiivisesti yrityksen asiakassuhteisiin, sillä nopeasti kasvavilla markkinoilla aika on rahaa myös asiakkaille. Heikko tai epävakaa nettiyhteys voi haitata asiakassuhteiden lisäksi myös yrityksen kasvua, sillä hidas nettiyhteys saa usein aikaan epätoivottua turhautumista työntekijöiden keskuudessa ja mikä pahinta; tuotetoimitusten ja myyntitoiminnan hidastumista.

Nopea nettiyhteys toimii pohjana monelle palvelulle

Nopean nettiyhteyden edut hyödyttävät yritystä monesta eri näkökulmasta. Alati kasvavassa ja digitalisoituvassa yhteiskunnassa nettiyhteyden merkitys on noussut täysin uudenlaiseen asemaan, sillä esimerkiksi huippusuositut Netflixin ja Dplayn kaltaiset live-streaming eli suoratoistopalvelut ovat kasvattaneet tunnettavuuttaan niin paljon, että niiden täysin internetiin perustuvasta palvelusta on tullut korvaamattoman tärkeä. Suoratoistopalvelut ovat levinneet myös elokuvia ja tv-sarjoja kauemmas, sillä tänä päivänä myös live-vedonlyönnistä on kasvanut valtavan suosittu ilmiö ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa. Live-vedonlyöntiin pääsee tutustumaan näppärästi esimerkiksi Live vedonlyönti Unibet-sivustolla, jossa pelaajat pystyvät seuraamaan maailman parhaimpia liigoja ja otteluita suorassa lähetyksessä, oli aika ja paikka sitten mikä tahansa.

Nopean nettiyhteyden edut yltävät kauas

Jos heikko nettiyhteys syö tälläkin hetkellä yrityksesi kasvua, on nopeaan ja tehokkaaseen nettiyhteyteen vaihtaminen onneksi tänä päivänä suhteellisen helppoa. Aivan ensimmäisenä huomiota kannattaa kiinnittää kaistanleveyteen. Kaistanleveydellä viitataan tiedon määrään, jota nettiyhteyden kautta voidaan siirtää. Datasiirrosta puhuttaessa eri tehtävät vaativat eri määrän kaistanleveyttä ja loogisesti tavallisen sähköpostin lähettäminen vaatii huomattavasti vähemmän kaistanleveyttä kuin vaikkapa suoratoistovideon pyörittäminen tai raskaamman ohjelmiston suunnitteleminen tai päivittäminen. Yritykseen palvelukseen kannattaa aina valita sellainen kaistanleveys, joka ei hidastu tai kaadu heti, kun hiemankaan normaalia monimutkaisempia tehtäviä suoritetaan yrityksen palvelimella.

Nopea ja tehokas nettiyhteys merkitsee myös sitä, että yritys kykenee ylläpitämään tehokkaampia yhteyksiä asiakkaidensa kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yksi tämän päivän valttikorteista onkin se seikka, kuinka nopeasti asiakaspalvelu pystyy ottamaan yhteyttä asiakkaaseen ja kuinka nopeasti asiakkaan ongelma tai epäilys pystytään ratkaisemaan. Nopealla ja tehokkaalla nettiyhteydellä molemmat edellä mainituista tilanteista ovat mahdollisia.

Mikä parasta, monet yrityskäyttöön suunnatuista palvelimista tarjoavat nettiyhteyden lisäksi muitakin kehittyneempiä ominaisuuksia, joiden avulla yritykset voivat muun muassa seurata verkkoliikennettään, tehostaa ja säädellä yhteysnopeuksiaan sekä kerätä tärkeää tietoa asiakkaistaan, joka usein osoittautuu kullanarvoiseksi työkaluksi yhä henkilökohtaisemman asiakaskokemuksen rakentamisessa ja ylläpitämisessä.